Català
 • Català
 • Español
 • English
 • Français
 • Português
 • Nederlands
 • Deutsch
 • POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

  La privadesa dels seus clients és important per a Huttopia.
  És per això que, d’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, en concret el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), hem nomenat un delegat de protecció de dades i estem fent tot el possible per aplicar les recomanacions de l’APDCAT (Autoritat Catalana de Protecció de Dades).

   

  Tractem les dades dels nostres usuaris, clients o clients potencials amb les següents característiques:

  1. Dades recopilades

  Les dades personals recopilades en aquest lloc són les següents:

  – Obertura del compte: en crear el compte de l’usuari, els vostres cognoms, el nom i l’adreça de correu electrònic.
  – Connexió: quan l’usuari es connecta al lloc, aquest registra, en concret, els seus cognoms, el nom i les dades de connexió, d’ús i d’ubicació.
  – Perfil: la utilització dels serveis que ofereix el lloc permet completar el perfil, que pot incloure una adreça i un número de telèfon.
  – Pagament: com a part del pagament dels productes i serveis oferts al lloc, aquest registra les dades financeres relatives al compte bancari o targeta de crèdit de l’usuari.
  – Galetes: les galetes s’utilitzen com a part de l’ús del lloc. L’usuari té l’opció de desactivar les galetes en la primera connexió i després des de la configuració del navegador. Les galetes són essencials per al bon funcionament del lloc i permeten l’usuari de millorar la seva experiència de navegació, utilitzar determinades funcionalitats per compartir a les xarxes socials i tenir accés a continguts i publicitat en funció dels seus centres d’interès. Algunes galetes són essencials per al funcionament del lloc i s’instal·len automàticament. En la primera connexió al lloc, l’usuari pot acceptar o rebutjar la instal·lació de galetes no essencials per a les quals es requereix el seu consentiment. En qualsevol moment, l’usuari pot modificar les seves preferències de galetes fent clic a l’enllaç «gestionar el consentiment» que, a la majoria dels nostres llocs, es troba a la part inferior de la pàgina.

  2. Finalitat del tractament

  L’objectiu de la recopilació de dades personals dels usuaris és poder oferir-los els serveis del lloc, millorar-los i mantenir la seguretat de l’entorn. En concret, els usos són els següents:

  – Accés i ús del lloc per part de l’usuari.
  – Gestió del funcionament i optimització del lloc.
  – Verificació, identificació i autenticació de les dades transmeses per l’usuari.
  – Implementació de l’assistència a l’usuari.
  – Personalització dels serveis mitjançant la visualització d’anuncis en funció de l’historial de navegació de l’usuari, segons les seves preferències.
  – Prevenció i detecció de fraus, programari maliciós (virus, cucs, troians, etc.) i gestió de les incidències de seguretat.
  – Gestió de qualsevol controvèrsia amb els usuaris.
  – Enviament d’informació comercial i publicitària, en funció de les preferències de l’usuari.

  3. Durada de la conservació

  Les dades personals es conserven durant un període limitat que no excedeix el període necessari per a les finalitats de llur recopilació.

  4. Base legal

  La base legal utilitzada és per a les operacions de tractament que es detallen a continuació:
  – Gestió dels prospectes: interès legítim
  – Registre i gestió del butlletí: consentiment
  – Anàlisi del comportament de compra: interès legítim
  – Gestió de les estades (reserva, facturació): necessari per a l’execució dels contractes
  – Satisfacció del client: interès legítim

  5. Compartició de dades personals amb tercers

  Es podran compartir les dades personals amb terceres empreses en els casos següents:
  – Quan l’usuari utilitza serveis de pagament; per poder oferir aquests serveis, el lloc està en contacte amb empreses bancàries i financeres alienes amb les quals ha subscrit contractes.
  – Quan l’usuari publica informació accessible al públic als apartats per fer comentaris del lloc.
  – Quan l’usuari autoritza el lloc web d’un tercer a accedir a les seves dades.
  – Quan el lloc utilitza els serveis de proveïdors de serveis per oferir assistència als usuaris, serveis de publicitat i pagament. Aquests proveïdors de serveis tenen un accés limitat a les dades dels usuaris, com a part de la realització d’aquests serveis, i tenen l’obligació contractual d’utilitzar-les d’acord amb el que estableix la normativa aplicable en matèria de protecció de dades personals.
  – Si la llei ho exigeix, el lloc pot dur a terme la transmissió de dades per fer el seguiment de les reclamacions presentades contra el lloc i per complir els tràmits administratius i legals.
  – Si el lloc està implicat en un procediment de fusió, adquisició, venda d’actius o processament judicial, es pot requerir que vengui o comparteixi la totalitat o part dels seus actius, incloses les dades de caràcter personal. En aquest cas, s’informarà als usuaris, abans de cedir les dades personals a un tercer.

  6. Transferència de dades personals

  Les dades recopilades en aquest lloc no es transmeten fora de la Unió Europea.

  Tanmateix, si l’usuari desitja reservar una estada als Estats Units o al Canadà, s’apliquen les condicions generals de venda del lloc https://canada-usa.huttopia.com/.

  Als Estats Units, cal destacar que des del 16 de juliol de 2020 l’Escut de Privacitat ha estat invalidat pel Tribunal de Justícia de la UE, és a dir, ja no es reconeix com a marc legal que garanteix la protecció adequada de les dades personals.

  Al Canadà i a la província de Quebec, les dades personals s’utilitzen d’acord amb la llei federal de protecció de la informació personal i els documents electrònics (PIPEDA —Personal Information Protection and Electronic Documents Act) i la llei del Quebec relativa a la protecció de la informació personal del sector privat.

  Huttopia us informa que aplica el mateix nivell de protecció de dades personals arreu del món, independentment del marc normatiu.

  7. Seguretat i confidencialitat

  El lloc aplica mesures organitzatives, tècniques, de programari i físiques en matèria de seguretat digital per protegir les dades personals contra l’alteració, la destrucció i l’accés no autoritzats. Tanmateix, cal tenir en compte que Internet no és un entorn completament segur i el lloc no pot garantir la seguretat de la transmissió o l’emmagatzematge d’informació a Internet.

  8. Aplicació dels drets dels interessats

  Teniu una sèrie de drets legals en relació amb les vostres dades personals. Podeu obtenir més informació i assessorament sobre els vostres drets consultant l’autoritat de protecció de dades competent del vostre país (a Catalunya, l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades —APDCAT: https://apdcat.gencat.cat/ca/inici).

  1- Dret a la informació: teniu dret a rebre informació clara, transparent i fàcilment comprensible sobre com fem servir les vostres dades i sobre els vostres drets. És per això que us comuniquem aquesta informació mitjançant aquesta política de confidencialitat.

  2- Dret d’accés: teniu dret a accedir a la vostra informació (si la processem) i a algunes altres (com les que es proporcionen aquí). L’objectiu és que n’estigueu totalment al corrent i pugueu verificar que estem utilitzant la vostra informació d’acord amb les lleis de protecció de dades.

  3- Dret de rectificació: teniu dret a exigir la correcció de la vostra informació si és inexacta o incompleta.

  4- Dret a la supressió: aquest dret també es coneix com a «dret a l’oblit» i, en termes senzills, us permet sol·licitar l’eliminació o la supressió de les vostres dades quan no hi ha cap motiu de pes per continuar utilitzant-les. Tanmateix, aquest no és un dret general d’eliminació de dades i hi ha excepcions.

  5- Dret a la restricció del tractament: teniu dret a «bloquejar» o eliminar qualsevol altre ús de la vostra informació. Quan el tractament de les dades està restringit, podem emmagatzemar-les, però és possible que no les continuem utilitzant. Conservem la llista de persones que han sol·licitat el bloqueig de l’ús posterior de les seves dades, per tal de garantir el compliment de la mesura de restricció.

  6- Dret a la portabilitat de les dades: teniu dret a obtenir i reutilitzar les vostres dades personals per a les vostres necessitats i en altres serveis. Això us permet reubicar-les, copiar-les o transferir-les fàcilment entre els nostres sistemes informàtics i tercers de manera segura, sense afectar llur capacitat d’ús.

  7- Dret d’oposició: teniu dret a oposar-vos a determinats tipus de tractament, inclòs el tractament amb finalitats de màrqueting directe (que només és possible amb el vostre consentiment).

  8- Dret a presentar una reclamació: teniu dret a presentar una queixa sobre la manera com tractem o gestionem les vostres dades personals davant l’autoritat nacional corresponent (a Catalunya, l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades —APDCAT: https://apdcat.gencat.cat/ca/inici).

  9- Dret a retirar el consentiment: si heu donat el vostre consentiment per al tractament o ús de les vostres dades personals, podeu retirar-lo en qualsevol moment (tot i que fer-ho no vol dir que tot el que hàgim fet amb el vostre consentiment fins aleshores sigui il·legal). Això inclou el dret a retirar el consentiment per a l’ús de les vostres dades personals amb finalitats comercials.

  Responem les consultes i proporcionem informació gratuïtament; no obstant això, podem cobrar una tarifa raonable per cobrir els nostres costos administratius en cas de repetir la sol·licitud.

  També podem tenir dret a negar-nos a complir una sol·licitud. Us preguem que considereu la vostra sol·licitud de manera responsable abans d’enviar-la. Us respondrem al més aviat possible, normalment en el termini d’un mes des de la data de recepció; però el tractament de la sol·licitud triga més, us ho farem saber.

  Per contactar amb nosaltres sobre temes de protecció de dades personals:
  Per correu electrònic a la següent adreça: data.privacy@huttopia.com
  Per correu postal: HUTTOPIA, a l’atenció del Delegat de Protecció de dades personals, rue du Chapoly 69290 Saint Genis les Ollières.

  9. Evolució d’aquesta política

  Huttopia SA es reserva el dret d’efectuar qualsevol modificació en aquesta política de protecció de dades personals en qualsevol moment. En cas de modificar aquesta política de protecció de dades personals, Huttopia SA es compromet a publicar-ne la nova versió a la seva pàgina web.